Inschrijving

De eerstvolgende cursus Praktische Filosofie zal online plaatsvinden op 27 april

De eerstvolgende cursus Praktische Filosofie zal online gebeuren ingevolge de Corona-crisis.

De start is op MAANDAG 27 APRIL om 19.30u en de sessie zal 75 minuten duren.

Uitzonderlijk is de reeks van 10 wekelijkse lessen hiervoor gecomprimeerd tot 9, en dit telkens op maandagavond.

De volgende cursussen in Antwerpen en Brussel vangen aan als volgt:

 • Antwerpen: Ingevolge de Corona-crisis is de datum nog in beraad. Wij hopen 14 september te kunnen herstarten. Een beslissing hierover zal normaal gezien vallen in de loop van mei. Hou onze website in het oog voor de laatste stand van zaken.
 • Brussel: voorlopig uitgesteld voor onbepaalde duur

Trimestrieel lesgeld: €90 (jonger dan 25: €40), betaalbaar op voorhand of voor aanvang van de eerste avond (lesgeld is 30% gereduceerd tov het gangbare trimestrieel tarief.)

Betaling kan nu online gebeuren of later via bankoverschrijving. Indien u besluit dat de cursus u niet bevalt en u niet verder wilt deelnemen, kunt u tot voor het verlopen van de derde lesavond uw lesgeld in zijn geheel teruggestort krijgen.

Om in te schrijven volstaat het dit formulier in te vullen:

 • We geven deze cursus in meerdere talen. Meer info:
  Franstalig / Engelstalig

Door u in te schrijven geeft u ons toestemming om uw contactgegevens (e-mail, telefoon, postadres) te gebruiken ten behoeve van administratie en interne communicatie binnen de School voor Filosofie. We zullen deze informatie niet aan derden buiten de School verstrekken en zullen uw gegevens op verzoek uit onze bestanden wissen.

Een volledig overzicht van alle talen, inclusief het Engels en het Frans, alsook de locaties.

 • Nederlandstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Antwerpen)
  • Ma 27/04/2020 van 19:30 - 20:45 (Online)
 • Franstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Brussel)
 • Engelstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Brussel)

ANDERE TALEN?

De cursus Praktische Filosofie gaat door op maandagavonden (Antwerpen) en woensdagavonden (Brussel). Deze lessen worden ook in het Engels gegeven (Brussel, maandagavond) en in het Frans (Brussel, maandagavond). Bezoek de web sites: www.practicalphilosophy.be of www.philosophiepratique.be voor de locaties, datum en tijdstip.

PROEVEN VAN FILOSOFIE

Voor de volgende Introductie tot Praktische Filosofie is het lesgeld verlaagd tot €90 (i.p.v. €135, normaal trimestrieel lesgeld). Een verminderd tarief van €40 geldt voor hen onder de 25 jaar en voltijds studenten. Het lesgeld is volledig terugbetaalbaar gedurende de eerste 3 weken indien de cursist de lessen niet wil of kan verderzetten.