Inschrijving

De volgende cursus Praktische Filosofie start MAANDAG 14 sept ONLINE (omgeving Antwerpen) en WOENSDAG 16 sept (omgeving Brussel) van 19.30u tot 21u

COVID-19 VOORZORGSMAATREGELEN: Met het oog op de gezondheid vindt de cursus dit trimester ONLINE plaats. Het aantal plaatsen is beperkt en reservatie is in volgorde van aanmelding en betaling van het lesgeld. (Specifieke regels m.b.t. het lesgeld: zie verder)

Om zeker te zijn van je deelname, schrijf je vandaag in via onderstaand formulier.

Eens het maximum aantal deelnemers bereikt is zal dit op deze pagina aangekondigd worden. We kijken ernaar uit om je op deze inspirerende cursus te verwelkomen.

Trimestrieel lesgeld: €90 (jonger dan 25: €40), betaalbaar op voorhand (lesgeld is 30% gereduceerd tov het gangbare trimestrieel tarief.)

Indien u besluit dat de cursus u niet bevalt en u niet verder wilt deelnemen, kunt u tot voor het verlopen van de derde lesavond uw lesgeld in zijn geheel teruggestort krijgen.

Om in te schrijven volstaat het dit formulier in te vullen:

 • We geven deze cursus in meerdere talen. Meer info:
  Franstalig / Engelstalig

Door u in te schrijven geeft u ons toestemming om uw contactgegevens (e-mail, telefoon, postadres) te gebruiken ten behoeve van administratie en interne communicatie binnen de School voor Filosofie. We zullen deze informatie niet aan derden buiten de School verstrekken en zullen uw gegevens op verzoek uit onze bestanden wissen.

Een volledig overzicht van alle talen, inclusief het Engels en het Frans.

 • Nederlandstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 21:00
   (ONLINE omgeving Antwerpen)
  • Wo 16/09/2020 van 19:30 - 21:00
   (ONLINE omgeving Brussel)
 • Franstalig:
  • Do 17/09/2020 van 19:30 - 21:00
   (ONLINE omgeving Brussel)
 • Engelstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 21:00
   (ONLINE omgeving Brussel)

Andere talen?

De cursus Praktische Filosofie gaat door op maandagavonden (omgeving Antwerpen) en woensdagavonden (omgeving Brussel). Deze lessen worden ook in het Engels gegeven (Brussel, maandagavond) en in het Frans (Brussel, donderdagavond). Bezoek de web sites: www.practicalphilosophy.be of www.philosophiepratique.be voor de locaties, datum en tijdstip.

Proeven van filosofie

Voor de volgende Introductie tot Praktische Filosofie is het lesgeld verlaagd tot €90 (i.p.v. €135, normaal trimestrieel lesgeld). Een verminderd tarief van €40 geldt voor hen onder de 25 jaar en voltijds studenten. Het lesgeld is volledig terugbetaalbaar gedurende de eerste 3 weken indien de cursist de lessen niet wil of kan verderzetten.