Inschrijving

De volgende cursus Praktische Filosofie start op MAANDAG 14 september in Antwerpen en op WOENSDAG 16 september in Brussel, van 19.30u tot 22u.

COVID-19 VOORZORGSMAATREGELEN: Met het oog op de gezondheid van onze deelnemers is het aantal deelnemers aan deze cursus beperkt tot 15. Reservering is in volgorde van aanmelding en betaling van het lesgeld. (Specifieke regels m.b.t. het lesgeld : zie verder)

Om zeker te zijn van je deelname, schrijf je in vandaag via het onderstaande formulier.

Eens het maximum aantal deelnemers bereikt is zal dit op deze pagina aangekondigd worden. We kijken ernaar uit om je op deze inspirerende cursus te verwelkomen.

Trimestrieel lesgeld: €90 (jonger dan 25: €40), betaalbaar op voorhand (lesgeld is 30% gereduceerd tov het gangbare trimestrieel tarief.)

Indien u besluit dat de cursus u niet bevalt en u niet verder wilt deelnemen, kunt u tot voor het verlopen van de derde lesavond uw lesgeld in zijn geheel teruggestort krijgen.

Om in te schrijven volstaat het dit formulier in te vullen:

 • We geven deze cursus in meerdere talen. Meer info:
  Franstalig / Engelstalig

Door u in te schrijven geeft u ons toestemming om uw contactgegevens (e-mail, telefoon, postadres) te gebruiken ten behoeve van administratie en interne communicatie binnen de School voor Filosofie. We zullen deze informatie niet aan derden buiten de School verstrekken en zullen uw gegevens op verzoek uit onze bestanden wissen.

Een volledig overzicht van alle talen, inclusief het Engels en het Frans, alsook de locaties.

 • Nederlandstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Antwerpen)
  • Wo 16/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Brussel)
 • Franstalig:
  • Do 17/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Brussel)
 • Engelstalig:
  • Ma 14/09/2020 van 19:30 - 22:00 (Brussel)

Andere talen?

De cursus Praktische Filosofie gaat door op maandagavonden (Antwerpen) en woensdagavonden (Brussel). Deze lessen worden ook in het Engels gegeven (Brussel, maandagavond) en in het Frans (Brussel, donderdagavond). Bezoek de web sites: www.practicalphilosophy.be of www.philosophiepratique.be voor de locaties, datum en tijdstip.

Proeven van filosofie

Voor de volgende Introductie tot Praktische Filosofie is het lesgeld verlaagd tot €90 (i.p.v. €135, normaal trimestrieel lesgeld). Een verminderd tarief van €40 geldt voor hen onder de 25 jaar en voltijds studenten. Het lesgeld is volledig terugbetaalbaar gedurende de eerste 3 weken indien de cursist de lessen niet wil of kan verderzetten.