VANAF NU, OOK ONLINE CURSUSSEN

De eerstvolgende cursus Praktische Filosofie zal ONLINE gebeuren ingevolge de Corona-crisis. De start is op MAANDAG 27 APRIL om 19.30u en de sessie zal 75 minuten duren. Uitzonderlijk is de reeks van 10 wekelijkse lessen hiervoor gecomprimeerd tot 9, en dit telkens op maandagavond.

Cursusaanbod

Voor eenieder die zichzelf ooit vragen heeft gesteld als “Wie ben ik? Hoe kan ik mijn talenten ontwikkelen? Waar vind ik echte vrijheid? Wat is rechtvaardigheid? Hoe kan ik werkelijk gelukkig zijn? Hoe kan ik tot rust komen? Wat is het doel van mijn leven? Wat doe ik hier?”. Als je je wereld, je denken en de visie die je op jezelf hebt, wil uitbreiden is deze cursus iets voor jou.

Over ons

De School is een vereniging zonder winstgevend doel die in België al meer dan veertig jaar cursussen aanbiedt. Haar doel is iedereen te helpen die meer diepgang en een rijkere invulling van het leven zoekt, dit leven wil afstemmen op de wetten van de natuur en zijn of haar spirituele dimensie wenst te ontwikkelen.

Wil je nu inschrijven?

De volgende cursus Praktische Filosofie starten op MAANDAG 14 september in Antwerpen en op WOENSDAG 16 september in Brussel, van 19.30u tot 22u.

Meer info

Andere talen?

De cursus Praktische Filosofie gaat door op maandagavonden (Antwerpen) en woensdagavonden (Brussel). Deze lessen worden ook in het Engels gegeven (Brussel, maandagavond) en in het Frans (Brussel, maandagavond). Bezoek de web sites: www.practicalphilosophy.be of www.philosophiepratique.be voor de locaties, datum en tijdstip.

Proeven van filosofie

Voor de volgende Introductie tot Praktische Filosofie is het lesgeld verlaagd tot €90 (i.p.v. €135, normaal trimestrieel lesgeld). Een verminderd tarief van €40 geldt voor hen onder de 25 jaar en voltijds studenten. Het lesgeld is volledig terugbetaalbaar gedurende de eerste 3 weken indien de cursist de lessen niet wil of kan verderzetten.