COVID-19 VOORZORGSMAATREGELEN

We kijken uit naar je deelname aan onze inspirerende cursus van 10 wekelijkse lessen in praktische filosofie in september 2020. Met het oog op de gezondheid van de deelnemers vindt de cursus dit trimester ONLINE plaats. Na normalisering ivm COVID-19 zullen de cursussen terug plaatsvinden in Antwerpen en Brussel; selecteer daarom de daarbij passende datum zoals vermeld op het formulier. Mis de kans niet en schrijf je in vandaag. Hou je gezond.

Cursusaanbod

Voor eenieder die zichzelf ooit vragen heeft gesteld als “Wie ben ik? Hoe kan ik mijn talenten ontwikkelen? Waar vind ik echte vrijheid? Wat is rechtvaardigheid? Hoe kan ik werkelijk gelukkig zijn? Hoe kan ik tot rust komen? Wat is het doel van mijn leven? Wat doe ik hier?”. Als je je wereld, je denken en de visie die je op jezelf hebt, wil uitbreiden is deze cursus iets voor jou.

Over ons

De School is een vereniging zonder winstgevend doel die in België al meer dan veertig jaar cursussen aanbiedt. Haar doel is iedereen te helpen die meer diepgang en een rijkere invulling van het leven zoekt, dit leven wil afstemmen op de wetten van de natuur en zijn of haar spirituele dimensie wenst te ontwikkelen.

Wil je nu inschrijven?

De volgende cursus Praktische Filosofie start MAANDAG 14 sept ONLINE (omgeving Antwerpen) en WOENSDAG 16 sept ONLINE (omgeving Brussel) van 19.30u tot 21u

Meer info

Andere talen?

De cursus Praktische Filosofie gaat door op maandagavonden (omgeving Antwerpen) en woensdagavonden (omgeving Brussel). Deze lessen worden ook in het Engels gegeven (Brussel, maandagavond) en in het Frans (Brussel, donderdagavond). Bezoek de web sites: www.practicalphilosophy.be of www.philosophiepratique.be voor de locaties, datum en tijdstip.

Proeven van filosofie

Voor de volgende Introductie tot Praktische Filosofie is het lesgeld verlaagd tot €90 (i.p.v. €135, normaal trimestrieel lesgeld). Een verminderd tarief van €40 geldt voor hen onder de 25 jaar en voltijds studenten. Het lesgeld is volledig terugbetaalbaar gedurende de eerste 3 weken indien de cursist de lessen niet wil of kan verderzetten.